Lekkage

Lekkage problemen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hydroleaks is gespecialiseerd in het opsporen van lekken in ondergrondse leidingen (zowel drinkwater, bluswater, industrieel water, vuil water als andere vloeibare stoffen).

Ons innovatief, betrouwbaar en betaalbaar procedé geeft overtuigende resultaten voor alle types buismaterialen: gietijzer, staal, PVC, HDPE, GRE, sidero-cement,…

Lekkage problemen

Een lekkage sporen wij op met behulp van helium tracer gas is een recente techniek. Onze techniek is zeer efficiënt, betrouwbaar en economisch. Onze techniek maakt het mogelijk om een snelle inspectie uit te voeren op uw leidingen.

Wij detecteren en lokaliseren tot de kleinste lek in uw leidingstelsel.

  • Lekdetectie op ondergrondse leidingen
  • Opsporen van lekken in warmtenetten
  • Inspectie van sprinkler- en brandblusleidingen
  • Controle van nieuw aangelegde leidingen
  • Lekken in gebouwen
Gratis offerte

Helium tracing techniek

De helium tracing techniek kan voor verschillende types buizen en leidingen gebruikt worden en is betrouwbaar en economisch. In vergelijking met traditionele akoestische technieken. De aanwezigheid van helium in de grond wijst erop dat er zich een lek in de onmiddellijke nabijheid bevindt. De grootte van het lek kan bepaald worden op basis van het heliumgehalte dat gemeten wordt.

De aanwezigheid van helium in de grond wijst erop dat er zich een lek in de onmiddellijke nabijheid bevindt. De grootte van het lek kan bepaald worden op basis van het heliumgehalte dat gemeten wordt.

Lekkage opsporing is zowel mogelijk op leidingen die nog in bedrijf zijn als op leidingen die niet in gebruik zijn.

Contact

Lekkage in uw Huis? Contacteer Hydroleaks bel:+32 491 92 54 16 , mail:info@hydroleaks.be of ga naar onze contactpagina

Onze klanten zijn bedrijven voor de productie en distributie van drinkwater, aannemers, Intercommunales, Privé-bedrijven en particulieren met een ondergrondse pijp netwerk. (Snoep, raffinaderijen, de zware industrie, kerncentrales, luchthavens, defensie, beheerders van gebouwen met sprinklers en brandbeveiligingssystemen en / of verwarming (verwarming)...

Tags : lekdetectie - drukproeven - referenties

Onze prioriteit is

uw veiligheid

uw tevredenheid

uw vertrouwen