Waterlek opsporen

  • Home
  • /
  • Waterlek opsporen

Waterlek opsporen? Kies voor garantie op kwaliteit en neem contact op met Hydroleaks. Wij zijn gespecialiseerd in het opsporen van lekken in ondergrondse leidingen (zowel drinkwater, bluswater, industrieel water, vuil water als andere vloeibare stoffen).

Ons innovatief, betrouwbaar en betaalbaar procedé geeft overtuigende resultaten voor alle types buismaterialen: gietijzer, staal, PVC, HDPE, GRE, sidero-cement,…

Waterlek opsporen met behulp van helium

Een waterlek opsporen gebeurd met behulp van helium tracer gas, dit is een recente techniek. Onze techniek is zeer efficiënt, betrouwbaar en economisch. Onze techniek maakt het mogelijk om een snelle inspectie uit te voeren op uw leidingen (drinkwaterleidingen en andere drukleidingen). Wij detecteren en lokaliseren tot de kleinste lek in uw leidingstelsel.

  • Lekdetectie op ondergrondse leidingen
  • Opsporen van lekken in warmtenetten
  • Inspectie van sprinkler- en brandblusleidingen
  • Controle van nieuw aangelegde leidingen
  • Lekken in gebouwen
Gratis offerte

Voordelen

De helium tracing techniek kan voor verschillende types buizen en leidingen gebruikt worden en is betrouwbaar en economisch. In vergelijking met traditionele akoestische technieken.

De aanwezigheid van helium in de grond wijst erop dat er zich een lek in de onmiddellijke nabijheid bevindt. De grootte van het lek kan bepaald worden op basis van het heliumgehalte dat gemeten wordt.

Een waterlek opsporen is zowel mogelijk op leidingen die nog in bedrijf zijn als op leidingen die niet in gebruik zijn. De techniek heeft een hoge gevoeligheid en kan lekkages van 0.01 liter/uur of 10 druppels per minuut opsporen.

Waarom kiezen voor Hydroleaks

Hydroleaks levert diensten "end-to-end" hoge kwaliteit om de prestaties van waternetwerken en andere vloeistoffen, waaronder voedsel optimaliseren.

Hydroleaks detecteert lekken, met inbegrip van kleine rustige lekken in distributieleidingen in dienst of niet. Het systeem maakt gebruik van een innovatieve helium injectietechniek in netwerken met een grote diameter en hoge druk. Een waterlek opsporen kan echt zonder breken.

Onze technici zijn deskundigen die een adequate en voortgezette opleiding hebben gekregen, vinden de lekken die niet op te sporen met de gebruikelijke procedures akoestische of andere tracer gassen. We kunnen zeggen dat op dit moment, deze technologie heeft geen concurrentie.

Hydroleaks houdt zich bezig met het milieu en de economische doelstellingen voor zijn klanten. Hydroleaks werkt innovatie en ontwikkeling voor overtuigende en onmiddellijke resultaten.

Contact

Meer info over een waterlek opsporen? Contacteer Hydroleaks bel:+32 491 92 54 16 , mail:info@hydroleaks.be of ga naar onze contactpagina

Tags : lekdetectie - drukproeven - referenties

Onze prioriteit is

uw veiligheid

uw tevredenheid

uw vertrouwen